O NAMA

Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo.

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima, osnovana 2006. godine, a od 2008. posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Cilj je na projektima  korisnicima osigurati visoku razinu stručnosti i iskustva na razvoju Enterprise content management sustava na vodećim svjetskim platformama. Digitalna transformacija je naš core business i ponosni smo što sudjelujemo u ključnim projektima koji se događaju na trenutnom tržištu. Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo. Prisutni smo u projektima državne uprave, javnih poduzeća, farmaceutske industrije, financijskih institucija i telekomunikacija.

Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije i grade naš tim kroz svoj individualan doprinos. Ovdje možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.

 

GDJE IDEMO...

Tvrtka je usmjerena na razvoj modernih Enterprise content management sustava za upravljanje dokumentima putem najboljih praksa, dostupnih modernih tehnologija, s mogućnostima brze prilagodbe potrebama svakog pojedinog korisnika s velikim brojem funkcionalnosti potrebnih u svakodnevnom radu. Uz pomoć naših rješenja transformirajte svoj tradicionalan način rada u digitalan.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Ponosni smo na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Karakterizira nas pozitivan stav, timski duh te količina znanja i iskustva koju posjeduje svaki pojedini član našeg tima.

POVJERENJE SU NAM UKAZALI

Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo.

USKLAĐENOST POSLOVANJA

Svi naši poslovni procesi usklađeni su s međunarodnim normama, kao i sa zakonskim regulativama RH. Oblikovali smo i redovno održavamo Politiku informacijske sigurnosti (ISO 27001), Politiku kvalitete (ISO 9001), Politiku okoliša (ISO 14001) te Politiku privatnosti.