KONZULTANTSKE USLUGE

Zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju koje smo stekli tijekom više od četrnaest godina poslovanja, svojim korisnicima pružamo sljedeće konzultantske usluge.

Nudimo sljedeće usluge…

contact-avatar

Pomoć pri digitalnoj transformaciji i informatizaciji poslovnih procesa

Digitalna transformacija traži hrabre odluke kako bi se uspostavio novi poslovni model. Mi vam možemo pomoći u donošenju hrabrih odluka vezanih uz bilo koji vid upravljanja bilo kojom vrstom dokumentacije u vašoj organizaciji.

contact-avatar

Dokumentiranje poslovnih procesa i izrada tehničke dokumentacije

Nudimo vam konzultantsku uslugu izrade funkcionalnih specifikacija na temelju snimke stanja trenutnih poslovnih procesa, dionika pojedinih proslovnih procesa kao i funkcionalnosti koje vam trenutno pruža postojeće informatičko rješenje kao i preporuke za potencijalne nadogradnje i optimizacije poslovnih procesa kao i funkcionalnosti koje mora zadovoljiti novi informatički sustav za upravljanje svim vrstama dokumenata, projekata i sadržaja. Sastavni dio svake specifikacije je i opis te struktura potencijalnih integracijskih točaka kao i mogućnosti prijepisa povijesnih podataka.

contact-avatar

Edukacija krajnjih korisnika

Sastavni dio svake implementacije je i kvalitetno odrađena obuka za rad u novom optimiziranom, modernom sustavu za upravljanje svim vidovima dokumentacije. Obuke radimo u malim grupama kako bi se naši konzultanti mogli posvetiti svakom pojedinom sudioniku i njegovim svakodnevnim aktivnostima u radu sa bilo kojom vrstom dokumentacije pojedine organizacije.

contact-avatar

Održavanje i nadzor sustava za upravljanje dokumentima, projektima i sadržajem

Svojim korisnicima nakon kvalitetno obavljene implementacije rješenja po mjeri za upravljanje svim vidovima dokumentacija nudimo sljedeće vrste održavanja:
Preventivno - provjeravanje rada sustava, kako bi sustav mogao raditi optimalno
Korektivno – utvrđivanje i otklanjanje uzroka zastoja u radu sustava
Adaptivno - izvodi se u okviru procedure prema Zahtjevima za izmjenu (engl. Change request). Na temelju dostavljenog zahtjeva naši stručnjaci rade procjenu koja se sastoji od vremenskog plana izvođenja te potrebnih resursa za realizaciju promjene.

Podrška

Za prijavu problema rada u sustavu koristimo vlastito web rješenje dostupno svim našim korisnicima.